Archive for the ‘prietenii nostri’ Category

S-a dat startul la Congres!

Thursday, April 2nd, 2009

cnscPRIME Romania organizeaza zilele acestea, intre 2 si 4 aprilie 2009, la Hotel Caro, Congresul National al Studentilor la Comunicare.

Anul acesta tema Media Digitala va fi dezbatuta de reprezentanti de seama ai mediului online precum Adrian Alexandrescu, Victor Kapra, Bogdan Nitu, Bobby Voicu, Ionut Oprea, Mugur Patrascu, Mircea Tomescu etc.

Evenimentul cuprinde 2 zile de conferinte (2 si 3 aprilie) si o zi de workshopuri (4 aprilie).

Aici puteti gasi mai multe informatii despre invitati cat si programul complet al evenimentului.

PRIME Romania te invita la PR&AD Fair

Friday, March 13th, 2009

Pe 13 si 14 martie 2009 prietenii nostri de la PRIME Romania organizeaza PR&AD Fair, targul de joburi si internshipuri in domeniul PR-ului si al Advertising-ului.

Targul are loc la Palatul Sutu (Muzeul Municipiului Bucuresti), reunind 20 de agentii din domeniu care isi vor prezenta ofertele de joburi si internshipuri. In paralel se vor desfasura trei conferinte si un workshop, un concurs, o tombola si multe premii.

Printre agentiile participante se numara Prais Corporate Communications, Image PR, Free Communication, Lowe PR, Millenium Communications, GMP, Friends Advertising etc.

Taxa de participare este de 5 ron pentru fiecare conferinta. Programul si mai multe detalii despre eveniment aici.

pradfair_metropotam_ro

ADVICE Students te invita la AdRevolution

Monday, February 23rd, 2009

afis-adrevolution4-small1Prietenii nostri de la ADVICE Students organizeaza a patra editie a Conferintelor AdRevolution.

Acestea se desfasoara intre 23 si 27 februarie, la Orange Concept Store.

Se anunta 5 zile cu si despre publicitate, in care vor fi dezbatute teme de la indoor, outdoor, print, tv, radio la organizare de evenimente, CSR si social networking.

In cadrul AdRevolution, ca in fiecare an, se desfasoara si workshopurile Teach Me. Daca la conferinte poate participa oricine este interesat de advertising, pentru participarea la worksopuri trebuie completat un formular de inscriere in urma caruia se va face o selectie.

Gasiti programul conferintelor, speakerii si despre workshopurile Teach Me pe site-ul www.adrevolution.ro.

Congresul National al Studentilor la Comunicare

Friday, April 4th, 2008

Prietenii nostri de la Prime anunta cu surle si trambite editia a V-a a Congresului National al Studentilor la Comunicare, care va avea loc in perioada 10-12 aprilie 2008 in Bucuresti. Tema de anul acesta este “De la Atitudine la Recunoastere Sociala” si organizatorii promit 3 zile pline de conferinte, studii de caz si workshop-uri (program aici). Conferintele se vor tine la Muzeul Taranului Roman (care este aici), iar workshopurile vor avea loc la Facultatea de Litere.

Nu exista conditii pentru a te inscrie: La CNSC poate participa oricine este interesat de PR, CSR, congrese, workshopuri sau oportunitati de a invata, fie ca e din Bucuresti sau nu, fie ca e la facultate la master sau liber profesionist…

Taxa de participare este de 15RON doar conferinte, fara workshop si de 25RON pentru conferinte si workshop. Taxa trebuie platita la unul din punctele de inscriere (Facultatea de Litere si SNSPA) pana pe 8 Aprilie!