Archive for July, 2008

Caldura mare si…neconventionale?!

Friday, July 25th, 2008

Vesti bune pentru pasionatii de publicitate! In ultimele zile de sfarsit de vara (25-31 august) are loc pe terasa “La motoare” festivalul AdFel, un eveniment dedicat publicitatii neconventionale. Organizat la initiativa IQAds si 24 FUN si ajuns la a treia editie, festivalul are ca scop integrarea in comunicarea publicitara a tendintelor de actualitate ale culturii urbane si de a propune brandurilor o adresare mai informala fata de public. Desi anul acesta dispare Maximilian, personajul fictiv care a fost motorul campaniei de promovare de anul trecut, el fiind prezentat ca vanzator de publicitate pe lumea cealalta, campania pentru editia din 2008 va fi un omagiu adus ideilor neconventionale.

Si anul acesta, ca si in cadrul editiilor precedente, campania de promovare va fi facuta de agentia Propaganda. Temele principale de discutie vor fi cele dictate de platformele de comunicare ale brandurilor care participa la festival si implementeaza idei neconventionale de promovare. Dedicat celor ce s-au saturat de stereotipurile din publicitatea autohtona, AdFel asteapta si anul acesta cat mai multi participanti din toate domeniile. Desi diferit pe alocuri, festivalul pastreaza aceeasi idee de baza: in publicitate, neconventionalul functioneaza!

Am absolvit, am dansat, ne-am distrat…pacat ca s-a terminat!

Friday, July 18th, 2008

Aseara ne-am adunat cu mic, cu mare, in Clubul Rooms pentru a incheia printr-o petrecere pe cinste prima editie a Scolii ADC*RO. Dupa momentul culminant al serii (inmanarea diplomelor) si ultimele sfaturi ale tutorilor, s-a dat liber la distractie! Nu am petrecut trei zile si trei nopti (cum ne-am fi dorit…), insa locul, oamenii, emotiile si entuziasmul proaspetilor absolventi, muzica, conversatiile extrem de placute si atmosfera destinsa au facut din seara racoroasa de vara una greu de uitat. Ingredientul “shiny” al serii, omuletzul galben, a adus cu el buna dispozitie si cheful de distractie al tuturor! Nu au lipsit promisiunile de revedere, imbratisarile si zambetele triste ca s-a terminat… (lacrimi nu am surprins, dar sigur s-au aflat in coltul ochilor).

Nu stiu altii cum sunt dar noi asteptam cu nerabdare urmatoarea editie si urmatoarea petrecere!