Archive for February, 2009

Concurs de creatie pentru vizualul Effie 2009

Tuesday, February 24th, 2009

Effie Romania este un proiect derulat de International Advertising Association (IAA) in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si organizat pentru al treilea an consecutiv de agentia Millenium Communications.

Ajuns anul acesta la cea de-a sasea editie, festivalul Effie premiaza eficienta campaniilor derulate pe parcursul anului precedent.

In fiecare an, Comitetul de Organizare desfasoara competitia pentru crearea campaniei de comunicare a festivalului.

Effie 2009 Key Visual Competition se adreseaza tuturor celor interesati de advertising, de la agentii de creatie, agentii media, freelanceri la studenti si mediul academic.

Concursul se desfasoara intre 23 februarie si 20 martie 2009.

Trebuie sa trimiteti propunerile voastre de vizual la alina.alexandrescu@millcomm.ro, iar Comitetul Effie 2009 le va evalua. Castigatorul va fi anuntat la sfarsitul lunii martie si va fi premiat cu 4.000 ron.

Gasiti mai multe informatii pe www.effie.ro.

A inceput Scoala!

Tuesday, February 24th, 2009

Ieri, 23 februarie, a avut loc seminarul de deschidere al Scolii ADC.

Au fost prezenti studentii, nerabdatori sa inceapa lucrul, sase dintre tutorii Scolii si cativa jurnalisti care notau constiinciosi ceea ce spuneu tutorii despre Scoala.

Serban le-a vorbit studentilor despre asteptarile lui de la cea de-a doua editie, Liviu David a povestit despre Award School din Australia, parintele Scolii ADC, si despre importanta unei astfel de scoli pentru industria de advertising si Ema ne-a spus cat de frumos, dar greu este sa lucrezi in publicitate.

Greul o sa inceapa de luni, 2 martie, cand va avea loc primul seminar, despre Strategie si Concept, sustinut de Adrian Botan si Serban Alexandrescu.

foto1
foto2
foto3

ADVICE Students te invita la AdRevolution

Monday, February 23rd, 2009

afis-adrevolution4-small1Prietenii nostri de la ADVICE Students organizeaza a patra editie a Conferintelor AdRevolution.

Acestea se desfasoara intre 23 si 27 februarie, la Orange Concept Store.

Se anunta 5 zile cu si despre publicitate, in care vor fi dezbatute teme de la indoor, outdoor, print, tv, radio la organizare de evenimente, CSR si social networking.

In cadrul AdRevolution, ca in fiecare an, se desfasoara si workshopurile Teach Me. Daca la conferinte poate participa oricine este interesat de advertising, pentru participarea la worksopuri trebuie completat un formular de inscriere in urma caruia se va face o selectie.

Gasiti programul conferintelor, speakerii si despre workshopurile Teach Me pe site-ul www.adrevolution.ro.

Emotiile au trecut!

Wednesday, February 18th, 2009

Dupa lungi asteptari au fost anuntati norocosii care au fost admisi in cadrul cursurilor Scolii ADC.

Acesta a fost abia primul pas. Timp de 12 saptamani creativitatea studentilor admisi va fi pusa la incercare prin cele doua intalniri saptamanale cu tutorii Scolii.

Portile Scolii se deschid luni, 23 februarie, orele 17:00, la IAA House (Calea Victoriei, nr. 126, etaj 3, sector 1) unde studentii sunt asteptati sa isi cunoasca viitorii profesori.

Fiti cu ochii pe blog si pe site pentru mai multe detalii despre Scoala ADC!

Felicitari celor admisi si ne vedem la Scoala!

Stop inscrieri!

Tuesday, February 3rd, 2009

Ieri, 2 februarie, s-au terminat inscrierile pentru Scoala de creatie ADC*RO.

1 500 de candidati s-au aratat interesati de domeniul publicitati, facandu-si cont pe site, insa numai 250 au reusit sa rezolve testele de creativitate propuse de tutori si sa intre in competitia pentru cele 45 de locuri disponibile la cursurile Scolii.

La mijlocul lunii februarie vor fi anuntati cei 45 de studenti care vor participa la cursurile Scolii de creatie, incepand cu 23 februarie.

Succes aplicantilor si ne vede la Scoala!